Adalet İlkokulu

WEB https://769561.meb.k12.tr
Adres : KOTEK MAH. 34.SK SK. NO 1 ARTUKLU / MARDİN
VİZYON : Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğunu inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.
MİSYON : Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz. Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan, toplum değerlerini benimseyen, Türklük bilincine sahip olan, katılımcılığı demokrasinin en önemli ilkesi sayan yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte çalışmak, hep birlikte geleceği inşa etmek için varız. Yaptığımız işin bir gün hedeflerimize ulaşacağına inanıyoruz; bulunduğumuz ortamda her şeye rağmen bardağın dolu kısmına bakabilmekteyiz, hızlı bir şekilde etki alanımızı genişletmekteyiz. Bizden daha iyi konumda başlamış olan diğer okullarla çalışmalarımız sayesinde aynı ortamda bulunabilmekteyiz ve adımızdan söz ettirebilmekteyiz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Isınma : KALORİFER VE KLİMA
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI VE KİŞESEL ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KOTEK MAHALLESİ 34. SOKAK NO:1
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :